LOKMAN HEKİM'DEN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK…

Lokman Hekim Hastaneleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ordu'nun Gölköy ilçesinde bulunan Karahasan Ortaokulu'na bir kütüphane açtı.

Türk Dünyasından Haberler 18.07.2014 16:22:12 0
LOKMAN HEKİM

Lokman Hekim Hastaneleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Karahasan Ortaokulu’na bir kütüphane açtı.

Lokman Hekim çalışanlarınca toplanan çok sayıda kitap ve güncel yayın okula bağışlandı. Öğrenciler kütüphaneye ‘Lokman Hekim Hastaneleri’ ismini vererek, anlamlı bir jest yaptılar.

 

Lokman Hekim Hastaneleri, sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemeye devam ediyor.

Lokman Hekim Hastaneleri İnsan Kaynakları  Yönetmenliği tarafından organize edilen, ‘Geleceğimiz Her şeyimiz’’ isimli proje kapsamında, Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Karahasan Ortaokulu’nda bir kütüphane oluşturuldu.

Lokman Hekim çalışanları başlatılan bu kampanyaya büyük ilgi gösterdi ve kısa sürede çok sayıda kitap ve güncel yayınlar toplandı. Karahasan Ortaokulu, Lokman Hekim’in duyarlı çalışanları sayesinde oldukça zengin bir kütüphaneye kavuştu.

Öğrenciler de bu anlamlı jesti karşılıksız bırakmadı.  Kütüphaneye Lokman Hekim Hastaneleri’nin ismini veren gençler, anlamlı desteğe anlamlı bir jestle karşılık verdiler.

Lokman Hekim Hastaneleri İnsan Kaynakları  Yönetmeni Filiz Yıldırım Dilsiz, projeye destek veren tüm çalışanlara teşekkür ederek, ‘’Bu mutluluğu ve güzel tabloyu projeye katılım sağlayan tüm çalışanlarımızla paylaşmaktan onur duyuyoruz. Böyle hayırlı bir işe vesile oldukları için her bir katılımcıya teşekkürü bir borç biliriz’’ dedi.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

   ARTUKLU HABER AJANSI

 


29.7° / 20.1°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64